Contor cuvinte și caractere

0 Caractere
0 Cuvinte
Frecventa cuvintelor cheie:

  Acesta este un instrument SEO numit in engleza „character counter tool”. Corespondentul in limba romana poate fi „contor cuvinte/caractere” sau „calculator caractere/cuvinte” „, fiind un instrument de masurare a frecventei cuvintelor sau caracterelor dintr-un text sau document Word.

  Noi il folosim pentru SEO unde trebuie sa fim exacti deoarece pentru motoarele de cautare precum Google trebuie sa ne incadram in niste limite de caractere. De exemplu descrierile de la paginile unui site au o anumita limită a lungimii care poate aparea pe Google, intrucât va fi inestetic să fie afișate paragrafe foarte lungi de text în rezultatele de căutare.

  De asemenea, un astfel de instrument sau calculatoar poate fi folosit pentru a contoriza cuvintele pentru documentația de la instituții precum ONRC (Oficiul National al Registrului Comertului) atunci când trebuie calculate numărul de cuvinte dintr-un document înainte de a fi publicat în Monitorul Oficial.

  Totodata, numărul de cuvinte cheie sau de caractere mai este relevant și pentru diverse documentații scrise în Word pentru zona academica cum sunt lucrările de licență, dizertație sau doctorat.

  Noi, am creat acest instrument astfel încât să fie folositor pentru mai multe cazuri.

  Iată mai multe informații despre relevanța acestui instrument gratuit în contextul SEO:

  Numarul de caractere – este important pentru optimizarea SEO a titlului si meta descrierii
  Numarul de cuvinte – este important pentru optimizarea SEO a articolelor si descrierilor de produse deoarece de obicei paginile cu continut scazut nu au rezultate foarte bune in rezultatele de cautare ale motoarelor de cautare precum Google
  Frecventa cuvintelor cheie – îți permite să vezi cât de des a fost folosit un anumit cuvânt sau părți dintr-un cuvânt pe parcursul unui text. Poate fi un factor important de clasare (ranking) pe Google deoarece motoarele de cautare pot considera mai relevante paginile care contin cuvintele cheie pe care utilizatorul/cumparatorul le cauta pe internet. Este important sa le folosesti de mai multe ori intr-o pagina optimizata SEO, insa nu trebuie sa faci exces deoarece astfel pagina va fi considerata spam. De asemenea, variatile cuvintelor cheie sunt si ele importante deoarece unii utilizatori le-ar putea folosi. Intotdeauna este bine sa analizezi volumul cuvintelor cheie si variatile acestora folsind un tool profesional SEO.

  Acest instrument pe care il oferim gratuit este o unealta foarte buna pentru a masura eficienta unui text mai ales in materie de frecventa a cuvintelor cheie pentru care vrei sa apari pe Google. Speram sa iti fie de folos.

  Mai jos iti vom detalia mai multe despre cele mentionate mai sus:

  Cuvintele cheie sunt o parte vitală a optimizarii SEO, iar un instrument SEO care numara frecventa acestora vă poate ajuta să vă asigurați că folosiți cuvintele cheie cu o frecventa suficient de buna pentru a avea rezultate SEO. Examinând frecvența anumitor cuvinte cheie, puteți identifica orice cuvinte cheie suprautilizate sau subutilizate și puteți face ajustări în consecință.

  Conținutul care are o lungime mai mare tinde să se claseze mai bine în rezultatele căutărilor, iar un instrument SEO care iti spune cate cuvinte are continutul inserat vă poate ajuta să vă asigurați că textele sunt suficient de lungi pentru a se clasa bine, dar nu atât de lungi încât să devină copleșitoare sau plictisitoare pentru utilizator. Multe platforme de marketing de conținut au orientări specifice pentru lungimea articolelor sau a postărilor de blog, iar un instrument SEO care numara cuvintele vă poate ajuta să vă asigurați că textele îndeplinesc aceste cerințe și sunt eligibile pentru publicare.