Politica editorială

Actualizat: 18 Septembrie 2023

Misiunea noastră este de a simplifica informațiile complexe pentru afaceri, astfel încât cititorii noștri să aibă încrederea necesară pentru a gestiona fiecare aspect al parcursului lor antreprenorial, fie că este vorba de marketing, SEO sau strategii de afaceri. Viața dumneavoastră antreprenorială este plină de decizii și provocări personale. Fie că sunteți la început, vă scalați afacerea sau vă extindeți, aveți întrebări la care trebuie să primiți răspunsuri.

Considerăm că este important să vă împărtășim modul în care procedăm pentru a scrie toate articolele pe care vă bazați.

Important: La Simplisio Marketing aspirăm să oferim conținut de cea mai înaltă calitate produs de oameni, pentru oameni. Este împotriva procedurilor noastre să publicăm conținut generat automat folosind instrumente de scriere cu AI (inteligență artificială), cum ar fi ChatGPT.

Principii

Încredere: Afacerile și marketingul pot fi complexe și intimidante. Noi vă oferim informații pe care le puteți utiliza cu încredere, indiferent de nivelul dumneavoastră de experiență.

Obiectiv: De la recomandări de strategii de marketing până la implicațiile financiare ale politicii guvernamentale, noi punem lucrurile în context și vă oferim toate datele. Informațiile noastre sunt cercetate cu atenție și nu sunt scrise pentru a susține un anumit punct de vedere economic sau politic.

Precizie: A avea informații pentru afaceri exacte, prezentate clar și actualizate în mod regulat este de cea mai mare importanță pentru noi. Căutăm și lucrăm cu cei mai calificați experți pe fiecare subiect pe care îl abordăm. Orice greșeli, inexactități sau denaturări identificate de către cititorii noștri sunt investigate și corectate cu promptitudine. Vă rugăm să ne contactați pentru corecții.

Inclusiv: Ne străduim să ne asigurăm că materialele nostre servesc – și descriu cu demnitate și respect – oameni de diferite vârste, naționalități, religii, identități de gen, orientări sexuale, etnii, stări de relații, abilități fizice și mentale și tipuri de familie.

Etică

Conținutul nostru se ghidează după și susține fundamentele Codului deontologic al Jurnalistului: să fim exacți și corecți, să minimizăm prejudiciile, să acționăm independent și să fim responsabili și transparenți.

Conținutul publicat de Simplisio Marketing are un scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfaturile unui avocat licențiat sau certificat, ale unui contabil, ale unui consilier financiar sau ale altor profesioniști financiari certificați.

Procesul editorial

Personalul nostru de redactori și rețeaua de colaboratori experți scriu și gestionează toate articolele pe care le găsiți pe Simplisio Marketing. Nu facem recomandări pentru ca dumneavoastră să cumpărați sau să vindeți. Cu toate acestea, oferim analize relevante, context, perspective și informații educaționale pentru a vă ajuta să luați decizii mai inteligente și mai bine informate. Ori de câte ori este posibil, oferim exemple care ajută la punerea în perspectivă a subiectelor și conceptelor complexe.

Echipa noastră editorială evaluează în permanență articolele de pe site-ul nostru pentru a semnala cele care conțin informații despre care se știe că sunt sau este posibil să fie vechi. Astfel de articole sunt revizuite și actualizate sau, dacă este necesar, complet rescrise, reverificate și reeditate. Rețeaua noastră de experți cu experiență, care respectă procesul și politicile noastre, ne ajută în eforturile noastre de actualizare. Articolele care au fost actualizate vor afișa o dată care să reflecte acest lucru.

Standardele de calitate

În spatele fiecărui articol pe care îl vedeți se află mai multe persoane, care lucrează în permanență pentru a se asigura că este responsabil, precis, ușor de înțeles, util și că reflectă principiile noastre editoriale.

Echipa noastră editorială aprobă toate ideile de articole în mod independent, iar colaboratorii noștri experți au fiecare o experiență profundă în domeniul subiectelor pe care le atribuim. Echipa noastră de redactori profesioniști, verificatori și producători analizează conținutul pentru a se asigura că acesta respectă valorile noastre de responsabilizare, incluziune, imparțialitate și acuratețe.

Toți membrii personalului sunt responsabili de dezvăluirea oricăror potențiale conflicte de interese.

Corecții

Simplisio Marketing se angajează să anunțe cititorii atunci când a apărut o eroare și să o corecteze. Această transparență se aplică greșelilor mici și mari, inclusiv știri, dar numai dacă a fost făcută o eroare în momentul publicării originale. Corecțiile vor fi notate în mod clar pe pagină. Atunci când jurnalismul nostru este corect din punct de vedere faptic, dar limbajul nu este atât de clar sau de detaliat pe cât ar fi necesar, știrea poate fi actualizată fără o notă a editorului. Vă rugăm să semnalați eventualele erori la adresa editorial@simplisiomarketing.com

Scriitori

Experții Simplisio Marketing sunt recrutați, verificați și aleși cu atenție. Unii sunt experți în marketing, alții sunt experți în anumite aspecte ale afacerilor. Ei sunt selectați pentru cunoștințele lor și pentru abilitatea de a comunica subiecte complexe într-un limbaj clar, accesibil și ușor de aplicat.

Autorul sau editorul fiecărui articol este listat în partea de sus a paginii, în stânga datei, și este legat de biografia acestuia, pe care puteți face clic pentru a afla mai multe despre acreditările, educația, experiența profesională și prezența în social media.

Toți scriitorii sunt obligați să respecte liniile directoare editoriale enumerate mai sus.

Conținut de la terți

Conținutul terților este analizat cu atenție de către echipa editorială Simplisio Marketing pentru a se asigura că este în concordanță cu politicile și standardele noastre. Orice astfel de conținut este etichetat în mod clar și vizibil pentru a vă notifica sursa acestuia.